Praktische informatie

U kunt telefonisch een afspraak voor een consult maken. (Tel: 06-19945287) Het antwoordapparaat staat vaak aan, omdat ik tijdens een consult niet de telefoon opneem. Spreekt u in, met vermelding van naam en telefoonnummer, dan bel ik u terug. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

 

Tarieven:

  • Een basis consult, Dit houdt in een uur consult en homeopathische medicijnen: 65 euro
  • Een uitgebreid consult, Dit is het geval bij een intake of als iemand lang niet geweest is en soms als er heel veel is wat aandacht vraagt: 90 euro.
  • Een consult aan huis, Dit is mogelijk wanneer het voor u moeilijk is de praktijk te bezoeken. Ik bereken hiervoor de normale consult kosten en een vergoeding van 25 cent per kilometer
  • Voor kinderen tot 12 jaar gelden de volgende tarieven: een intake: 85 euro, vervolgconsult 50 euro,  intake en vervolgconsult samen voor 120 euro.                                                                                     

 Na 20 jaar praktijk en verbonden aan beroepsvereniging en ziektekostenverzekering, heb ik ervoor gekozen niet meer aan de steeds verdergaande eisen van de ziektekostenverzekering te voldoen. Als gevolg daarvan worden mijn consulten niet meer gedeeltelijk vergoed. Ter compensatie daarvan heb ik mijn tarieven aangepast. Mocht het toch financieel lastig voor u zijn, omdat u van een uitkering of minimumloon rond moet komen, dan gaan we daarover in overleg en vinden een oplossing.

 

Wilt u een kort kennismakingsgesprek? Dat is mogelijk en u hoeft daarvoor niet te betalen. Ook korte hulpvragen per telefoon en via mail zijn kosteloos. U kunt uw afspraak tot 24 uur voor die tijd kosteloos afzeggen of verplaatsen. Doet u het na die tijd dan bereken ik kosten aan u door.

 

Wettelijke eisen

Ik ben geregistreerd bij het NIBIG, Het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (www.nibig.nl) met registratienummer 529912

Alle zorgverleners in Nederland moeten voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Het kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.   U kunt dan contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventueel verdere procedure.

 

Documenten

Klik hier voor de behandelovereenkomst
Klik hier voor het privacy beleid.

 

 

 

 

Al jaren loop ik met vermoeidheid rond

Ik ben een jonge vrouw van 35 jaar en moeder van 3 kinderen. Ik sta in de bloei van mijn leven, maar helaas voelt het voor mij niet zo. De klachten van moeheid zijn begonnen in mijn pubertijd. Vaak liep ik met hoofdpijn en buikpijn rond. Vorig jaar belande ik in een...

Lees meer

Onze dochter Yanne

Onze dochter Yanne (6 jr) had al een paar dagen erge keelpijn en kon alleen nog maar appelmoes en vla eten omdat iets anders te veel pijn deed. Reden voor mij om contact op te nemen met Erna om te kijken hoe we het genezingsproces van Yanne konden bespoedigen. Na een...

Lees meer
De oogartsen hadden geen hoop meer voor mij.Volgens hen was mijn gezichtsvermogen niet meer te verbeteren. Ik heb altijd al weinig kunnen zien, maar een aantal jaren geleden, kon ik niet meer lezen, ook niet met hulpmiddelen.Ik liet het er niet bij zitten, graag wilde ik nog een kans hebben.
Ik zocht contact met Erna Koole, een homeopaat in mijn woonplaats en maakt een afspraak. Het voelde direct goed. Na het eerste gesprek kreeg ik een ruikflesje, waaraan ik dagelijks moest ruiken. Na verloop van en aantal maanden merkte ik een lichte verbetering. Het zette door. ik kon steeds beter lezen.En nu! Ik kan lezen zonder hulpmiddelen!! Wat een fantastisch resultaat! Helemaal boven verwachting. Zonder deze behandeling had ik waarschijnlijk niet meer kunnen zien. Het ruikflesje gebruik ik nog steeds. Dankzij de fantastische begeleiding van Erna Koole kan ik weer gewoon lezen. Ik ben haar eindeloos dankbaar. Momenteel proberen we mijn angsten onder controle te krijgen. Ook nu gebruik ik een ruikflesje. Ik heb goede hoop dat dit ook gaat lukken.
Ieder die op zoek is naar een homeopaat kan ik Erna Koole aanbevelen. Ze is deskundig, geduldig en tolerant. Het zou me niet verwonderen, dat zij u ook van uw klachten kan bevrijden.
mw. B
mw. B.

De naam van mijn praktijk is INTI. Dat betekent "zon" in het Quechua, de oude Inca-taal. De zon geeft energie, maakt licht wat donker is en geeft warmte.