Praktische informatie

U kunt telefonisch een afspraak voor een consult maken. (Tel: 06-19945287) Het antwoordapparaat staat vaak aan, omdat ik tijdens een consult niet de telefoon opneem. Spreekt u in, met vermelding van naam en telefoonnummer, dan bel ik u terug. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

 

Tarieven:

  • Een basis consult, Dit houdt in een uur consult en homeopathische medicijnen: 65 euro
  • Een uitgebreid consult, Dit is het geval bij een intake of als iemand lang niet geweest is en soms als er heel veel is wat aandacht vraagt: 95 euro.
  • Een consult aan huis, Dit is mogelijk wanneer het voor u moeilijk is de praktijk te bezoeken. Ik bereken hiervoor de normale consult kosten en een vergoeding van 25 cent per kilometer.
  • Het opsturen van homeopathische medicijnen als herhalingsrecept kost 15 euro.

Wilt u een kort kennismakingsgesprek? Dat is mogelijk en u hoeft daarvoor niet te betalen. Ook korte hulpvragen per telefoon en via mail zijn kosteloos. U kunt uw afspraak tot 24 uur voor die tijd kosteloos afzeggen of verplaatsen. Doet u het na die tijd dan bereken ik kosten aan u door.

 

Vergoedingen

Wilt u weten of mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed worden door de ziektekostenverzekering? Ik adviseer om voor de behandeling eerst contact op te nemen met uw verzekeraar over mogelijke vergoedingen en dan specifiek mijn praktijk na te vragen. Dit is nodig omdat er verzekeringen zijn die extra eisen stellen, zodat vergoeding per homeopathie-praktijk kan verschillen. Vergoeding vindt plaats vanuit de aanvullende verzekering. Hiervoor geldt geen eigen risico. Klik hier voor het vergoedingenoverzicht 2018 (PDF/Download), maar let op, alleen de verzekeringen met een oranje balkje waarop enkel staat “lidmaatschap NVKH” zijn vergoedende verzekeringen.

 

Lidmaatschap beroepsvereniging

De NVKH is de beroepsvereniging van klassiek homeopaten. Lidmaatschap daarvan waarborgt een goede homeopathiepraktijk. Zo ben ik onlangs gevisiteerd en kan ik met trots vermelden dat mijn praktijk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Klik hier voor de behandelovereenkomst.
Klik hier voor het privacy beleid.

Al jaren loop ik met vermoeidheid rond

Ik ben een jonge vrouw van 35 jaar en moeder van 3 kinderen. Ik sta in de bloei van mijn leven, maar helaas voelt het voor mij niet zo. De klachten van moeheid zijn begonnen in mijn pubertijd. Vaak liep ik met hoofdpijn en buikpijn rond. Vorig jaar belande ik in een...

Lees meer

Onze dochter Yanne

Onze dochter Yanne (6 jr) had al een paar dagen erge keelpijn en kon alleen nog maar appelmoes en vla eten omdat iets anders te veel pijn deed. Reden voor mij om contact op te nemen met Erna om te kijken hoe we het genezingsproces van Yanne konden bespoedigen. Na een...

Lees meer

De naam van mijn praktijk is INTI. Dat betekent "zon" in het Quechua, de oude Inca-taal. De zon geeft energie, maakt licht wat donker is en geeft warmte.