Ik ben een jonge vrouw van 35 jaar en moeder van 3 kinderen. Ik sta in de bloei van mijn leven, maar helaas voelt het voor mij niet zo. De klachten van moeheid zijn begonnen in mijn pubertijd. Vaak liep ik met hoofdpijn en buikpijn rond. Vorig jaar belande ik in een burn out waar ik gelukkig overheen ben door dat ik bepaalde keuzes heb gemaakt in mijn leven. Maar helaas de moeheid bleef. Slapen lukte mij ook niet meer goed. Ik kwam wel in slaap, maar bleef steeds maar in een oppervlakkige slaap. Met als gevolg dat ik erg moe was na een nachtje slapen. Ik kreeg zere voeten, last van mijn haar, en allerlei andere gekke klachten. Ook leek het alsof ik watten in mijn hoofd had.
In het verleden heb ik regelmatig bloed laten prikken. Dit heeft niets opgeleverd voor mij. Ik moest maar rustiger aan doen. Anders met dingen omgaan is het advies. Het zit tussen je oren. Ik heb zelfs gehoord, je zult wel depressief zijn. Hier herkende ik mij totaal niet in, het frustreerde mij.
Van verschillende mensen had ik positieve verhalen gehoord over homeopathie en over Erna Koole. Dus ik dacht, laat ik het maar eens gaan proberen.
Erna heeft ruim te tijd genomen voor mij, wat ik erg waardeer. Ze heeft mij iets voorgeschreven wat mij onmiddellijk hielp. Ik kwam heerlijk in een diepe slaap terecht. Een poosje later ging het weer wat minder. Ik heb gebeld voor een nieuwe afspraak. Opnieuw nam Erna de tijd voor mij. Weer kreeg ik wat voorgeschreven. Dit had iets langer de tijd nodig. Ik merkte dat ik oude klachten kreeg, zoals die buikpijn en hoofdpijn. Nu kon mijn lichaam het goed eruit werken. Zodat het opnieuw een balans kan vinden.
Ik merk na weken dat het nog steeds met mij bezig is. Slapen doe ik weer waardoor mijn lichaam weer op de rails komt. Ook met de vermoeidheid gaat het beter. Ik durf het bijna niet te geloven, want ik ben al zo lang moe. Ik merk echt verschil en ik ben blij dat ik de stap naar Erna heb genomen.