Klassieke homeopathie als geneeswijze

 

Klassieke homeopathie is een geneeswijze, die met natuurlijke medicijnen werkt. Een geneeswijze voor iedereen ter verbetering van zowel lichamelijke als psychische klachten. Als homeopaat kijk ik niet alleen naar de klacht, ik kijk naar de mens, de eenheid van lichaam, geest en ziel.

Als er iemand in mijn praktijk komt met als diagnose bijvoorbeeld depressie of migraine, dan is dat voor mij slechts het beginpunt van de reis naar binnen. Ik zal vragen "hoe is dat voor jou?", "Hoe voelt dat in je lijf?" Aan de hand van dat soort vragen kom je op iemands eigen unieke verhaal. Daar ligt het aanknopingspunt voor het vinden van een goed passend homeopathisch middel. En ook ligt daar het aanknopingspunt voor bewustwording van je verhaal, je gaat bijvoorbeeld zien dat een klacht van nu te maken heeft met een pijn uit het verleden, of dat je altijd buikpijn hebt op momenten dat je je niet gehoord voelt.

 

Na dit gesprek maak ik een keuze voor een homeopathisch middel dat past en daardoor een genezingsproces op gang brengt.

 

Daarna volgen we samen nauwkeurig het proces en stuur ik bij waar dat nodig is.

 

Voor meer informatie over klassieke homeopathie, klik hier.

 

Voor een filmpjes over homeopathie klik hier.

 

De naam van mijn praktijk is INTI. Dat betekent "zon" in het Quechua, de oude Inca-taal. De zon geeft energie, maakt licht wat donker is en geeft warmte.